Username:     
Password:     
             

Forum

# 1   2011-08-03 21:17:48 EvoPrimer without Open4 base?‏

wilchesth
New member
From: Falmouth, United Kingdom
Registered: 2010-05-17
Posts: 2

EvoPrimer without Open4 base?‏

Hi,

I am developing my project for the OpenWorld contest and I want to present my idea using only the EvoPrimer target board connected to my custom hardware without the Open4 base but I am struggling to find a 70 way card edge connector. It looks like that connector is not commercially available. Does it mean that it is OK to present the project with both (EvoPrimer and Open4) plus my custom hardware? or maybe somebody could tell me from which supplier I can purchase this connector. Thanks

Offline

 

# 2   2011-08-09 16:24:15 EvoPrimer without Open4 base?‏

yrt
Administrator
From: Grenoble-France
Registered: 2008-06-11
Posts: 520
Website

Re: EvoPrimer without Open4 base?‏

This connector is available in Farnell and Digikey.  (Tyco ref 1367337-1)

Offline

 

# 3   2011-08-09 16:46:09 EvoPrimer without Open4 base?‏

wilchesth
New member
From: Falmouth, United Kingdom
Registered: 2010-05-17
Posts: 2

Re: EvoPrimer without Open4 base?‏

Thanks YRT!!

Offline

 

Board footer